Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

ZÖLDSÉGES HAJDINA FASÍRTTAL

Zöldséges hajdina fasírttal

Miért egészséges?

A hajdina gluténmentes és számos tápanyagot tartalmaz, mint például kiváló minőségű fehérjéket. Ebből kifolyólag szuper húspótló, így a vegetáriánusok és a vegánok előszeretettel fogyasztják.

Hozzávalók:

  • 15 dkg hajdina
  • 250 gr vegyes zöldség
  • 1 csomag szezámos fasírtpor
  • 1 nagy hagyma
  • 1 tk bazsalikom
  • 1 tk majoranna
  • olaj, só, bors

Elkészítés:

A hajdinát az olajban kicsit átpirítjuk, hozzáadjuk a bazsalikomot és majorannát, majd kétszer annyi forró vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a vegyes zöldséget és fedő alatt puhára pároljuk. A fasírtporból a leírás szerint fasírtokat készítünk.