Miért egészséges?
A kizárólag növényi zsírral készült termékek koleszterin- és tejmentesek
Hozzávalók:
- 30 dkg kukoricadara
- 1,5 liter zöldségleveslé
- 1 tk. Só
- 2 ek. Olaj
- 1 ek. Oregánó
- 1 cs. növényi sajt
Elkészítés:
A vizet felforraljuk, beledobunk 1 zöldségleveskockát, sózzuk és beleöntjük a kukoricadarát. Habverővel kb. 2 percig keverjük, vigyázzunk, hogy ne égjen le. Ha megpuhult a dara, akkor levesszük a tűzről és sütőpapíros tepsibe simítjuk a masszát. Paradicsompürét teszünk rá és tetszőleges zöldségeket halmozunk rá. Megszórhatjuk olvadós növényi sajttal is. 200 fokon sütjük amíg megpuhulnak a zöldségek.