Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

SZÓJAVIRSLIS NAPRAFORGÓS LECSÓ

Szójavirslis napraforgós lecsó

Miért egészséges?

A napraforgó csökkenti a magas koleszterinszintet, és a magas vérnyomást, de a vércukorszintet is. A napraforgómag igazi B-vitamin lelőhely. A napraforgó csírája még ennél is gazdagabb, mert nem csak a B-vitaminban bővelkedik, hanem káliumban, kalciumban, vasban, és az oly szükséges D-vitaminban is.

Hozzávalók:

  • 3-4 vöröshagyma
  • 1,5 kg lecsópaprika
  • 1 kg paradicsom
  • olívaolaj
  • 15 dkg napraforgó
  • 1 cs. Szójavirsli

Elkészítés:

Olívaolajban elkezdjük sütni a hagymát, majd rádobjuk a paprikát és végül a paradicsomokat. Sózzuk és megfőzzük. A végén pár perc alatt megfőzzük benne a karikára vágott virslit is. A napraforgót száraz serpenyőben kicsit megpirítjuk és a lecsó tetejére szórjuk