Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

TOFU RÁNTOTTA

Tofu rántotta

Miért egészséges?

A tofunak nagyon magas a fehérjetartalma és tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, tehát valóban azok közé a növényi tápanyagok közé tartozik, amelyek alkalmasak lehetnek a hús pótlására, segít a koleszterinszint alacsonyan tartásában, a fogyásban, sőt, egyes rákfélék megelőzésében is.

Hozzávalók:

  • 20 dkg tofu (lehet füstölt is)
  • 1 közepes hagyma
  • fél kaliforniai paprika
  • 1 kk. kurkuma
  • 1 ek. Szójaszósz
  • só, petrezselyem
  • 2 ek. Kókuszzsír

Elkészítés:

A tofut villával összetörjük, kurkumával megszórjuk és szójaszósszal meglocsoljuk . Kókuszzsíron megdinszteljük a szeletekre vágott hagymát és paprikát . Hozzáadjuk a tofut és kevergetve pár perc alatt megsütjük.