Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

RAKOTT KRUMPLI

Rakott krumpli

Miért egészséges?

A gabonakolbász vegetáriánus finomság, hagyományos füstölési eljárással készül, így a legkritikusabb fogyasztót is megtéveszti, hogy valójában nem húsból van.

Hozzávalók:

  • 1,5 kg burgonya
  • 45 dkg búzakolbász
  • 4 db paradicsom
  • 3 fej hagyma
  • só, bors, rozmaring
  • napraforgó olaj
  • szójajoghurt

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, vékony karikákra vágjuk.Rétegezzük a búzakolbásszal, paradicsom-és hagymakarikákkal. Sózzuk, borssal és rozmaringgal bőségesen megszórjuk, minden réteget olajjal meglocsolunk. Ha szeretjük , szójajoghurtot is tehetünk a rétegekre. Alufóliával lefedve 200 fokon kb. 40 percig sütjük.