Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

GLUTÉNMENTES MORZSÁS KARFIOL

Gluténmentes morzsás karfiol

Miért egészséges?

A karfiol segíti az immunrendszer és idegrendszer működését, érelmeszesedés ellen is hatékony, hozzájárul az éles látáshoz és finom fogyasztószer.

Hozzávalók:

  • 1 fej karfiol
  • 20 dkg kukorica prézli
  • olaj, só
  • zabtejszín
  • 2 dl rizs
  • 3 fokhagyma gerezd
  • maréknyi spenót
  • só, 1 zöldségleves kocka

Elkészítés:

A karfiolt párolóedényben megpároljuk,a prézlit olajon megpirítjuk. Tepsibe tesszük a karfiolt, rászórjuk a morzsát és megöntözzük zabtejszínnel. 200 fokon 20 percig sütjük. A rizst átmossuk többször és olajon megforgatjuk, kétszeres forró vízzel felöntjük, beletesszük a leveskockát, a spenótot és megfőzzük.