Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

ÉDESBURGONYÁS EGYTÁL

Édesburgonyás egytál

Miért egészséges?

A brokkoli számottevő antibiotikus hatással rendelkezik. A kutatások is igazolták, hogy gátolja egyes vírusok, baktériumok és gombák szaporodását.

Hozzávalók:

  • 1 fej brokkoli
  • 2 db édesburgonya
  • 1 cukkini
  • csicseriborsóliszt
  • só, bors, olívaolaj
  • fokhagymapor
  • római kömény

Elkészítés:

A brokkolit rózsákra szedjük, a torzsáját megpucoljuk és karikákra vágjuk. Az édesburgonyát felkockázzuk. Olívaolajjal meglocsoljuk az édesburgonyát és a brokkolit is. A sütőben sütőpapírra halmozzuk külön a brokkolit és az édesburgonyát. 200 fokon megsütjük őket. Közben lereszeljük a cukkinit, besózzuk, megvárjuk, míg levet enged. Annyi csicserilisztet keverünk hozzá, hogy lágy masszát kapjunk, fokhagymaport és római kömnyt teszünk hozzá. Forró olajba kanalazzuk a cukkinis masszát és mindkét oldalát megsütjük.