Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

VEGA BRASSÓI

Vega brassói

Miért egészséges?

A szójának nagy a B-vitamin- és többszörösen telítetlen zsírsav-tartalma, emellett gazdag kalciumban, valamint a sejtjeink védelmére szolgáló olyan mikro-tápanyagokban, mint a folsav és a szelén.

Hozzávalók:

  • 1 cs szójakocka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy hagyma
  • 20 dkg borsó
  • 1 db zöldségleveskocka
  • 5 gered fokhagyma

Elkészítés:

A szójakockát vegetás vízzel leforrázzuk, majd krumplinyomón kinyomjuk belőle a felesleges vizet. A vöröshagymát kockára vágjuk, olajon megpirítjuk, rádobjuk a szójakockát, kis piros paprikával megszórjuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a zöldborsót és készre főzzük. Sózzuk, sok borssal megszórjuk. Olajban sült burgonyával tálaljuk.