Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

KELBIMBÓS ÉDESBURGONYÁS SZABDZSI

Kelbimbós édesburgonyás szabdzsi

Miért egészséges?

Az édesburgonya jó forrása a magnéziumnak, ami segít a kikapcsolódásban és a stressz csökkentésében. Magnéziumra szükség van még az egészséges szív és érműködéshez, a megfelelő vérnyomáshoz, egészséges csontokhoz, izom és idegi funkciókhoz.

Hozzávalók:

  • fél kg kelbimbó
  • 2 nagy édesburgonya
  • 1 hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • olaj, só, bors
  • 1 tk római kömény
  • diónyi friss gyömbér
  • 1 zöldpaprika (csípős)
  • 1 tk kurkuma

Elkészítés:

A római köményt olajban kipattogtatjuk, hozzáadjuk a reszelt gyömbért, zúzott fokhagymát, erős paprikát, vöröshagymát. A kelbimbót előzőleg cukros, sós vízben kicsit előfőzzük, majd a fűszeres keverékhez adjuk a kockára vágott édesburgonyával együtt. Az egészet puhára főzzük, a végén adhatunk hozzá egy felkockázott paradicsomot is.