Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

BUNDÁSKENYÉR TOJÁS NÉLKÜL

Bundáskenyér tojás nélkül

Miért egészséges?

A csicseriborsóliszt fehérjetartalma kimagasló, de rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban is gazdag. Melegítő hatású hüvelyes. A bélrendszert salaktalanítja, kitisztítja, a lerakódott salakot is eltávolítja. A koleszterin szintet csökkenti és a vércukor szintet normalizálja. A gluténmentes diéta egyik nélkülözhetetlen alapanyaga. Panírozásnál tojáshelyettesítőként használják, és fasírozottakban kötőanyagként. Krémlevesek készítéséhez, főzelékek sűrítéséhez, nélkülözhetetlen

Hozzávalók:

  • 20 dkg csicseriborsóliszt
  • 3 dl víz
  • só, fokhagymapor
  • fél tk. kurkuma
  • kenyér

Elkészítés:

A csicseriborsólisztet összekeverjük a vízzel, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Hozzáadjuk a sót, kis kurkumát, fokhagymaport, 10 percig állni hagyjuk. A kenyeret felszeleteljük, a keverékbe mártjuk és forró olajban kisütjük.