Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

ZÖLDBORSÓS KARFIOL ÚJKRUMPLIVAL

Zöldborsós karfiol újkrumplival

Miért egészséges?

A római kömény emésztést segítő fűszer, segít a fogyókúrában, mivel gyorsítja az anyagcserét. Csökkenti a vérszegénységet. Jót tesz szoptató anyáknak. Cukorbetegség kialakulását megelőző, és a cukorbetegséget gyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik. Javítja az emlékezőtehetséget, segíti a koncentrációt.

Hozzávalók:

  • 1 fej karfiol
  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 paradicsom felkockázva
  • 1 ek só
  • 1 kk szárított gyömbér
  • 1 kk kurkuma
  • 1 kk cayenne bors
  • 1 kk római kömény
  • 1 fej főzőhagyma
  • petrezselyemlevél

Elkészítés:

Az olajban kicsit megdinszteljük a nagyobb darabokra vágott hagymát, majd megszórjuk a fűszerekkel, pár percig együtt pirítjuk az egészet. Ezután hozzáadjuk a kis rózsákra szedett karfiolt és borsót, paradicsomot,majd kis vizet adunk hozzá és puhulásig főzzük a zöldségeket. A végén hozzáadjuk a petrezselymet. Sült újburgonyával tálaljuk.