Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

KELKÁPOSZTA FŐZELÉK HAJDINÁS FASÍRTTAL

Kelkáposzta főzelék hajdinás fasírttal

Miért egészséges?

A kelkáposzta elősegíti a fogyást, hatékony a rák ellen, kiváló immunerősítő és a bőrt is szebbé teszi.

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej kelkáposzta
  • 1 fej hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 db zöldségleveskocka
  • só, bors, köménymag
  • 5 db burgonya
  • olívaolaj
  • kókuszzsír
  • 25 dkg hajdinás fasírtpor

Elkészítés:

A főzelékhez a csíkokra vágott kelkáposztát, apróra vágott hagymát, fokhagymát, zöldségleveskockákat egy lábasba tesszük,annyi vizet adunk hozzá, hogy kb. a káposzta harmadáig érjen, sózzuk, borsozzuk , hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és az egészet puhára főzzük. Rántást kszítünk kb. 5 ek. olívaolajjal és 3 ek. zabpehelyliszttel.Pirospaprikával megszórjuk, hideg vízzel felöntjük és a forrásban lévő főzelékbe keverjük. A fasírthoz három deci vizet adunk a fasírtporhoz, fél órát állni hagyjuk, majd fasírtokat formázunk és forró kókuszolajban kisütjük.