Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

CSICSERIBORSÓS EGYTÁLÉTEL

Csicseriborsós egytálétel

Miért egészséges?

Mint minden rostban gazdag élelmiszer csökkenti a vércukorszintet és megszünteti a székrekedést. Ásványi anyag és vitamin-összetétele optimális arányú a csontok számára. Különösen kalcium és foszfát egyensúlya miatt tökéletes csonterősítő. Tartalmaz egy értékes ásványi anyagot, a szelént, ami csak igen kevés növényben található.

Hozzávalók:

  • 1 nagy vöröshagyma
  • 25 dkg főtt csicseriborsó
  • 3 lecsópaprika, 1 erős paprika
  • 1 doboz sűrített paradicsom
  • oregánó, bazsalikom , piros paprika
  • só, olívaolaj

Elkészítés:

Pörkölt alapot készítünk: megdinszteljük az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk a kicsire vágott paprikát, felöntjük a paradicsompürével és vizet teszünk hozzá. Fűszerezzük oregánóval, bazsalikommal A végén a főtt csicseriborsót is hozzátesszük és még kb 10 percig együtt főzzük az egészet.