Leírás és Paraméterek
Összetevők:
datolyalé koncentrátum*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz.
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Tápanyagérték (100g-ban):
Energia : 271 kcal/1134 kJ
Fehérje : 1,4 g
Zsír : 0,1 g
Szénhidrát : 88 g
Kiszerelés | 365 g |
oszlop | 100-1-71 |