Fasírtporok, szendvicskrémporok
Vegetáriánus fasírtporok, szendvicskrémporok leírása:
Vegetáriánus fasírtporok:
Natura fasirtporokhoz elkészítési javaslat:
A fasírtport 300 ml vízzel kell összekeverni 30 perc pihentetés után kis pogácsákat kell formálni és forró olajban kisütni. A Natura fasirtporok nem tartalmaznak ízfokozót, vagy egyéb kémiai adalékot.
Ataisz fasirtporokhoz elkészítési javaslat:
A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.
Vegetáriánus szendvicskrémporok:
A szendvicskrémporokhoz fogyasztási javaslat:
Fogyaszthatók vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva.