Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

Fasírtporok, szendvicskrémporok

Rendezés:

Vegetáriánus fasírtporok, szendvicskrémporok leírása:

Vegetáriánus fasírtporok:

Natura fasirtporokhoz elkészítési javaslat:

A fasírtport 300 ml vízzel kell összekeverni 30 perc pihentetés után kis pogácsákat kell formálni és forró olajban kisütni. A Natura fasirtporok nem tartalmaznak ízfokozót, vagy egyéb kémiai adalékot.

Ataisz fasirtporokhoz elkészítési javaslat:

A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.

Vegetáriánus szendvicskrémporok:

A szendvicskrémporokhoz fogyasztási javaslat:

Fogyaszthatók vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva.