Leírás és Paraméterek
A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só kézzel bányászott és aprított ételízesítő. Kiváló tisztaságú konyhai alapanyag, mentes minden adalékanyagtól és környezeti szennyeződéstől.
Az Erdélyben bányászott parajdi sóban számos ásványi anyag és nyomelem megtalálható. A külső behatásoktól védett só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, bányászata kézzel történik.
Parajd, mint a Kárpát-medence egyik legfontosabb bányászati helye már a rómaiak korában ismert volt. A helyi lakosok 1562-ig szabadon rendelkeztek az erdélyi kinccsel. A parajdi só értékét mutatja, hogy különböző adókat vetettek ki rá és a szállítási útvonalak kialakulására is nagy hatással volt.
A Nature Cookta Parajdi Étkezési Sóval a hagyományos asztali sót válthatjuk ki. A minőségi, nem jódozott alapanyag alkalmazásának számos előnye van. Nem rejt magában csomósodásgátló szert és adalékanyagot sem. Ízesítsük ezzel a természetes tisztaságú sóval a húsokat, salátákat. Gazdag ízvilágot kapunk, ha a halakat, baromfihúsokat elősózzuk. Ajánlott a Nature Cookta étkezési sóval tartósítani a káposztát, így levele ropogós marad. Főzéskor és sütéskor is bátran használjuk mindenféle típusú étel ízesítésére.
A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
A parajdi só fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% parajdi só
Kiszerelés | 1000 g |
oszlop | 100-1-333 |