Leírás és Paraméterek
Leírás
A ruccola csírát a magas E-vitamin és telítettlen zsírsav tartalom jellemzi. Ezek révén egyrészt a szív-és érrendszeri betegségekkel szemben véd, másrészt az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően védi a sejteket, és az öregedési folyamatokat lassítja. Erős kesernyés íze miatt érdemes lágy, semleges ízű csírákkal együtt fogyasztani, például lucernával vagy vörösherével. Mivel nyákosodásra hajlamos, vagy cserépalátéten érdemes csíráztatni, vagy keverni kell egyébb nem nyákosodó magvakkal úgy, hogy a másik mag két-háromszorosa legyen a rukkola mennyiségének.
- magas E-vitamin tartalom
- magas telítettlen zsírsav tartalom
- gyulladáscsökkentő
- szív- és érrendszeri betegségek esetén segít
Kiszerelés | 200 g |
oszlop | 4-8-2 |